99kr

SF, Byggare Bob, Menta som fågelskrämma och andra berättelser, DVD

Bob och Wilma ska på lunch i Stadshuset och de lämnar över ansvaret för dagens arbete till Skopis. De andra maskinerna är inte så glada över att Skopis blir boss för han hjälper inte till själv. Han lyckas dessutom köra över en guldklocka…

Bob och maskinerna försöker jobba men de störs hela tiden när Plugg gör nya rackartyg. Plugg lyckas bland annat skrämma Kranis så mycket att han hamnar på sidan. De bestämmer sig för att ge igen med samma medicin.

Bob hittar en igelkott som ligger i ide när han röjer upp ett torp åt gubben Picklin. Rulle försöker passa igelkotten på gården men det utbryter kaos. Hur ska Rulle klara ordern från Bob: Väck inte igelkotten!

I Vem skrämmer fågelskrämman? sätter Bob upp en ny bod hos Picklin, medan Wilma och Kranis målar huset på gården. Menta får vakta cementen medan den torkar och upptäcker att det är ett jobbigt jobb att vara fågelskrämma.

Inspektör Broman har bett Bob och gänget att göra i ordning scenen till sommarkonserterna i parken. Gubben Picklins orkester ska uppträda men deras noter försvinner. Byggare Bobs Rock & Rull-orkester får rycka in…

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.