99kr

SF, Byggare Bob, Maja stjäl showen, DVD

Träffa grävskopan Skopis, bulldozern Bandis, cementblandaren Menta, lyftkranen Kranis och ångvälten Rulle som alla bor på Byggare Bobs gård. Men det här är ingen vanlig maskinpark, alla Bobs maskiner har en egen vilja. De kan prata med varandra men också med Bob och uppför sig mer som en skock ungar än som en samling maskiner.

Skopis vill anmäla Bobs katt Maja till en hundtävling, men han trasslar in sig i en banderoll. Vem ska hjälpa Skopis att komma loss innan Maja stjäl showen?

En förväxling mellan några brev får Bob att tro att han ska ha sin faster på besök. Hon ska komma redan idag så det blir bråttom att hinna städa gården. Allt måste vara rent och fint när Dora kommer på besök.

Skolgården är full av kostymer till skolpjäsen, och Plugg blir sugen på att klä ut sig. Förklädd till Draken Plugg lurar han Bandis och skrämmer slag på Kranis.

Inspektör Broman och Bob har ett uppdrag ute i skogen. De ska bygga ett gömsle för fågelskådning. Eftersom Plugg inte får skrämma fåglar i naturreservatet blir han sugen på att skrämma maskiner istället…

Det har snöat hos Bob och hans vänner i Efter snöstormen. Det är jättekul, men det innebär också en massa extra jobb för allihop. Och det är många djur som har svårt att få tag på mat och bostad. Kan gänget hjälpa dem?

Det här inlägget postades i SF. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.