99kr

SF, Byggare Bob, Majas frukost och andra berättelser, DVD

Bob har fullt upp och sätter av från gården för ett nytt uppdrag. I farten glömmer han helt bort ”Majas frukost”. Rulle och Kranis klarar inte av att öppna en kattmatsburk så Maja bestämmer sig för att försöka fixa sin egen frukost.

I ”Bobs nya kängor” promenerar Bob till jobbet för att gå in sina nya kängor. Kängorna piper när han går så några möss blir nyfikna och följer efter honom till gården. Mössen skrämmer slag på både Kranis och Plugg.

I ”Kranis med magneten” ska staden rustas upp lite, så gänget åker dit för att hjälpa till. En fin penna tappas bort på byggplatsen och den täcks med gräs. Kan Kranis finna den med sin magnet?

Wilma ska reparera en mur på ”Bobs lediga dag”, men datorn går sönder så hon måste stanna inne för att vänta på reparatören. Bob får ta över jobbet med muren istället för att titta på fåglar. Tyvärr så dyker det upp fler jobb – hinner Bob bli färdig för att hinna ta ett foto av den blåkindade sångmesen?

I ”Pluggs Express-Skubb” går en budbil sönder och budet ringer till Bob för att berätta att han får vänta på sin nya såg. Plugg erbjuder sig att hjälpa till men det blir kaos i paketutlämningen eftersom han inte kan läsa.

Det här inlägget postades i SF. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.