99kr

SF, Byggare Bob, Rulle och rockstjärnan och andra berättelser, DVD

Bob hjälper till att bygga Picklins svinkoja. Det var först menat som en hundkoja men Picklin har lovat att passa skolans marsvin, och det gör att annat än hundar fyller den.

Wilma ger Bob en ny handdator så att han kan hålla reda på alla jobb som ska göras. Bob får den inte riktigt att fungera så han försöker hitta på ett eget kom-ihåg-system i Det knyter sig för Bob.

I Rulle och rockstjärnan skall Bob anlägga en damm i rockstjärnan Lennie Lazenbys trädgård och Rulle ser fram emot att få träffa sin idol. Samtidigt håller Wilma på med en vandringsled och hon finner ett par ankungar på villovägar. Tack vare Lenny får ankungarna ett nytt hem.

Det ska grävas ner en tidskapsel i marken fyllt med saker från nutiden. Men Plugg hittar den och kastar de saker han inte vill ha lite överallt. Nu är det upp till En duktig detektivhund att hitta sakerna.

Wilma har sin lediga dag och Bob ska med stenar avbilda stadsvapnet på torget. Det är ingen konst för Bob, om det inte vore för ett akut problem som måste lösas först.

Det här inlägget postades i SF. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.