99kr

SF, Byggare Bob, Skateboard-plugg och andra berättelser, DVD

Träffa grävskopan Skopis, bulldozern Bandis, cementblandaren Menta, lyftkranen Kranis och ångvälten Rulle som alla bor på Byggare Bobs gård. Men det här är ingen vanlig maskinpark, alla Bobs maskiner har en egen vilja. De kan prata med varandra men också med Bob och uppför sig mer som en skock ungar än som en samling maskiner.

Wilma håller på att förbereda ett Grillkalas för Jenny, hennes syster som kommer på besök. Menta hjälper till att cementera den nya utegrillen. Alla är inbjudna till festen, även maskinerna som är väldigt förväntansfulla. Kan de hålla sig vakna efter en lång och jobbig arbetsdag?

I Kuckeli-Plugg ska Bob bygga ett hönshus till Picklin som väntar kycklingar från sin höna. När äggen väl kommit är hönan borta så Grålle och Plugg får i uppgift att vakta dem. Den första kycklingen som tittar ut tror att Plugg är hans mamma.

Bob har jobbat i Rådhuset hela natten och behöver nu sova. Wilma tar därför med sig Bandis och Menta iväg för att rensa avlopp. När de jobbar uppstår ett läskigt ljud ifrån avloppet som Menta säger kommer från Bandis monster…

I Skateboard-Plugg bygger Bob nya farthinder. Plugg hittar en massa skräp som han sätter ihop till en skateboard och han sätter av i full fart mot staden. Men han vet ingenting om Bobs nya hinder.

Snuffy jagar kaniner på fältet och när kaninerna försvinner ner i ett hål följer Snuffy efter. Snuffy gräver ner sig, fastnar och det är upp till Bandis att rädda honom.

Det här inlägget postades i SF. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.